Cinema d'animació: Jacob, Mimi i els gossos del barri

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!
Una pel·lícula sobre l’amistat i sobre com és possible vèncer les injustícies si deixem de banda les diferències i ens unim per defensar una causa comuna.

Direcció: Edmunds Jansons.
País: Letònia.
Any: 2019.
Idioma de projecció: Versió doblada al català.
Duració: 72 minuts.
Edat recomanada: Tots els públics.

Dissabte 12 de desembre (18 h)
Preu: 3 € (menors de 2 anys, gratuït).

Venda presencial d’entrades a la recepció de l’Espai Cultura Fundació 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia a codetickets.com (les entrades sortiran a la venda al mes de setembre).
Una pel·lícula sobre l’amistat i sobre com és possible vèncer les injustícies si deixem de banda les diferències i ens unim per defensar una causa comuna.
Última actualització: 26/07/20
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Teatre, concert o espectacle
Temàtica
Objectius de desenvolupament sostenible
Desembre
Puntual
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA