Campus físico-matemàtic, Un estiu apassionant amb la ciència.

El Campus físico-matemàtic 2021 ofereix una sèrie de sessions interactives sobre temes d'interès i d'actualitat relacionats amb física i matemàtiques, com codificació, astrofísica, magnetisme, simetria, mecànica quàntica, sensors i biosensors, nanotecnologia, transició energètica, física estadística, etc. impartides per investigadors rellevants que treballen en aquests camps. Una oportunitat única perquè els estudiants puguin ampliar els coneixements i introduir-se de primera mà en l'apassionant món de la recerca i les persones que la lideren.

Tal com deia el Dr. Glenn Seaborg, Premi Nobel de química en una carta adreçada a un jove científic: "[...] L'actual era de descobriments està obrint fronteres en ciències de l'espai, medicina, biologia, intel·ligència artificial, noves fonts d'energia... Les possibilitats són gairebé il·limitades. Tu pots formar-ne part."

Termini de preinscripció: fins el 4 de juny
Tipus de docència/aprenentatge: virtual
Preu matrícula: 10 €
Places: 120
El Campus físico-matemàtic ofereix conferencies virtuals a estudiants de secundària sobre temes d'interés i actualitat relacionats amb la física i les matemàtiques.
Última actualització: 25/05/21
Fitxa tècnica
16
Tipus d'activitat
Campus universitari, Recurs online
Temàtica
#STEM, #estiu enriquit, #energia, #universitat
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't