Ampliació de fotografia analògica

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB) organitza el Taller d'Ampliació de fotografia analògica que tindrà lloc el dissabte 28 de març de 10h a 14h a l'Espai cultural EINA Barra de Ferro (Barra de Ferro, 2). Inscripcions obertes. Preu general: 60€. Preu per a membres Alumni i estudiants d'EINA: 20€.

En aquest taller, impartit per Paula Coderch, s'aprendrà a realitzar còpies en paper fotogràfic a partir dels negatius que portin els i les participants. Es veurà l’equip necessari i les seves característiques, l'entorn de treball adequat per realitzar el positivat, quins líquids intervenen i la seva manipulació. Es revelarà un full de contactes i s'explicarà la funció de les màscares i els filtres de contrast. El positivat, l’última etapa per tancar el cicle de la fotografia analògica, permet experimentar i canviar totalment la narrativa del negatiu, depenent dels paràmetres que s'utilitzin: contrastant només una part de la imatge, fent un crop per donar-li més importància a una part del negatiu, superposant dos negatius, fent rayogramas, etc.
EINA organitza el Taller d'Ampliació de fotografia analògica que tindrà lloc el dissabte 28 de març de 10h a 14h a l'Espai cultural EINA Barra Ferro.
Última actualització: 21/01/2020
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Formació professorat i families
Àrea de coneixement
Fotografia
Temàtica
#formació professorat
Objectius de desenvolupament sostenible
Març
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA