Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Akäshia, el viatge de la llum

Va néixer a trenc d’alba… Quan el seu pare la va tenir entre els seus braços per primera vegada, es va apropar a la finestra per tal de poder veure-la millor.. i fou llavors quan va succeir: el primer raig de Sol va incidir sobre la menuda i la va banyar amb la seva llum… fou llavors quan el seu pare i la seva mare, varen decidir el seu nom: Alba.

A mesura que anava creixent, la seva curiositat també creixia… I les coses que succeïen al seu voltant estaven embolcallades de màgia i de llum: El reflex de les gotes de pluja li revelaven misteris… El llapis i la goma l’ensenyaren a llegir i a escriure… I així va descobrir que les aventures més fantàstiques s’amagaven a l’interior dels llibres….

El seu afany per conèixer la portaren a llegir tots els llibres de la seva escola, primer… i de la secció infantil de la biblioteca del seu poble, després… I quan ja no li quedava res de nou per llegir, va conèixer a algú que la va posar rera la pista de la Biblioteca més gran de l’Univers : La Biblioteca d’Akäshia….

I –per tal de poder arribar-hi- va haver de travessar “El mon de les coses perdudes” i “El País dels personatges sense inventar”..

Finalment, va arribar al cor d’ Akäshia on li vàren dir que el llibre més important per a ella estava en blanc i que ella en seria la seva autora: El llibre de la seva pròpia vida….

Musical de grans titelles i actors amb llum negra.

Obra de Teatre que vol despertar l’interès per a la lectura i el conèixement.de manera lúdica …

Comments

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • ci

Àrees de coneixement

  • Educació cívica, en valors i per la pau

Competències bàsiques

  • Autonomia i iniciativa personal
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dc Dj Dll Dt Dv ( A decidir per l'escola )
Sense límit
-0€ / Grupo
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.