AJUDEM ALS ESTUDIANTS A APENDRE ANGLÈS

Lewolang és un sistema en línia per repassar i dominar els coneixements de llengua anglesa que els estudiants reben dels seus professors.

Lewolang compta amb un potent sistema de reconeixement de veu fonètic capaç de corregir la pronunciació de l'estudiant, aconseguint uns resultats sorprenents, només comparables amb aquells estudiants que han passat diverses temporades en un país de parla anglesa. Totes les locucions han estat realitzades per professionals britànics nadius. A més l'estudiant pot gravar la seva veu i comparar-la amb la locució original, i així seguir perfeccionant la seva expressió oral i la seva capacitat auditiva per entendre l'idioma.

El mètode de Lewolang ha estat desenvolupat per assegurar un correcte aprenentatge per a cadascuna de les competències lingüístiques contemplades en el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües.

A través d'Lewolang l'estudiant podrà realitzar l'examen oficial Linguaskill de la Universitat de Cambridge. A diferència d'altres exàmens oficales, Linguaskill és l'únic que es pot fer amb un ordinador des de casa. Aquesta prova és acceptada per la majoria d'universitats espanyoles per acreditar el nivell d'anglès requerit per a l'obtenció de l'títol universitari.

Podeu fer una probar gratuïta durant 10 dies.

www.lewolang.com
Descobreix com ajudem els estudiants a aprendre anglès . Lewolang és un sistema en línia de suport dissenyat per accelerar el progrés dels alumnes en el domini de la llengua anglesa.
Última actualització: 25/09/20
Fitxa tècnica
16
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar Online, Curs o formació
Temàtica
#llengua, #formació professorat
ODS
Setmanal, Diària
De pagament
Idiomes
Anglès
Contacte
CONTACTA