Veus i ritmes d'Orient

La música asiàtica es caracteritza per la senzillesa melòdica, l'ús de la pregunta i la resposta, el cantar a veus ben diferenciades, els ostinatos i la utilització de percussió per a l'acompanyament. En aquest taller, els nens i nenes s'introduiran al cant a través d'un repertori fresc i divertit basat en música asiàtica, i coneixeran altres eines, com la percussió corporal.

OBJECTIUS
- Conèixer la música oriental i les seves característiques.
- Desenvolupar la sensibilitat auditiva i els reflexos per fer servir la percussió corporal.
- Gaudir del treball en equip i el plaer de cantar en grup amb altres nens.

PROMOCIONS
* Descompte del 50% en la visita a l'exposició si fas una activitat i una visita a l'exposició el mateix dia a CaixaForum Girona.
* Fes una activitat de ciència a CaixaForum Girona i et convidem a tu i a la classe a visitar gratis CosmoCaixa Barcelona i a fer-hi l'activitat conduïda que trieu. Una invitació per cada reserva.

** Si veniu amb alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Places limitades. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.
Taller de cant i percussió corporal
Última actualització: 26/06/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Dansa, Música
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Novembre
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA