UN MÓN DE CARTRÓ

de CREA MOVIMENT (Catalunya)
El 9 i 10 de desembre
Educació Infantil

Un espai ple de caixes de cartró i un conte obriran les portes a un nou món per a menuts i grans. La companyia anirà desgranant el conte a través de jocs, cançons originals, diferents propostes de moviment i altres músiques. A mesura que avança la trama, l’espai es va transformant, construint i deconstruint, les caixes de cartró són els instruments, l’atrezzo i l’escenografia de l’espectacle. En un món de cartró on tot és possible. Fins i tot que plogui al desert.

Valors: A través d’un conte i de més de cent caixes de cartró s’ofereix als infants la possibilitat de descobrir, explorar i experimentar de manera respectuosa, vivències i sensacions dins d’un món de cartró viu i en constant canvi. En aquest espectacle els nens i nenes s’endinsaran en un món imaginari, ple de curiosos personatges. I ho faran amb el moviment i l’expressió del seu cos i del gaudi de la música. Les aportacions dels participants fan que el relat es resolgui cada vegada de forma diferent i irrepetible.

FITXA DE L’ESPECTACLE:
Espectacle en català
Tècnica: Dansa, teatre i música
Durada: 60′

HORARIS:
DILLUNS 9 DE DESEMBRE 9:45H · 11H
DIMARTS 10 DE DESEMBRE 9:45H · 11H

Reserva de localitats: http://tantarantana.com/production/un-mon-de-cartro/ o teatre@tantarantana.com
En aquest espectacle els nens i nenes s’endinsaran en un món imaginari, ple de curiosos personatges. I ho faran amb el moviment i l’expressió del seu cos i del gaudi de la música.
Última actualització: 29/08/19
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Desembre
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA