Titelles: "La pastissera i els follets"

Un espectacle de titelles per a nens i nenes de 3 a 7 anys. La posta en escena, està pensada per a que els nens puguin reconèixer fàcilment l' espai on es desenvolupa l'acció, l'obrador d'una pastisseria amb tots els elements que s'hi poden trobar i familiaritzar-se amb el llenguatge que s'utilitza.
Un bon dia , la Neus, la pastissera nota que a l'obrador hi passen coses estranyes i es neguiteja perquè pensa que potser hi han ratolins. Però el que realment passa, es que hi ha uns follets que des de fa molts anys viuen en aquella pastisseria; allà tenen el seu món, dormen , treballen,juguen i es diverteixen.Després de moltes peripècies , la pastissera i els follets decideixen que serà millor no fer-se la guitza i junts col·laborar per a fer uns pastissos que tan sols es puguin trobar a la pastisseria de la Neus ," els pastissos de fer riure".
Escenes divertides, musicals, altres més intimistes , La manipulació a vista dels entremaliats follets i la relació que estableixen amb la pastissera fan d'aquest, un espectacle dinàmic i atractiu.
Última actualització: 20/06/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF1
INF2
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't