Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Olímpiada d’Economia

L’Olimpíada d’Economia és un concurs de caràcter acadèmic que té com a objectiu estimular l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i fomentar els vincles entre els estudis de secundària i d’universitat.

Des del curs 2014-2015, la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra s’afegeix a l’organització d’aquesta Olimpíada, que celebra enguany la seva vuitena edició. L’Olimpíada s’estructura en dues etapes: la fase local i la fase estatal.

S’organitza la fase local UPF de l’Olimpíada a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (vegeu-ne les bases) amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat dels instituts i centres de secundària, públics o privats, de la província de Barcelona (en col·laboració amb la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona) a poder participar a la fase estatal.

És un concurs, els objectius del qual són incentivar i estimular l’estudi de l’economia entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica, divulgar els estudis d’economia, així com establir

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • btx

Àrees de coneixement

  • Ciències Socials
  • Empresa i marqueting

Competències bàsiques

minusvalido
ciego1
sordo1
dentrocentroescolar
Maig
Sense límit
Activitat gratuïta
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.