Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

I Olimpíada Científica Juvenil Espanyola (OCJE)

La I Olimpíada Científica Juvenil Espanyola (OCJE), un certamen d’àmbit estatal obert a equips de 3 alumnes de fins a 15 anys.

A diferència de les seves «germanes grans», les Olimpíades de Ciències per a estudiants de batxillerat, l’OCJE és multi i interdisciplinar, combinant matemàtiques, física, química i biologia. En ella els estudiants resoldran proves tant individuals com en equip, on es combinaran preguntes teòriques, problemes i exercicis pràctics, per tal d’avaluar coneixements, habilitats deductives, pensament creatiu, i, per descomptat, la capacitat per al treball cooperatiu.

Per als participants es tracta, a més a més, d’una oportunitat per conèixer altres nois i noies de la seva edat amb els mateixos interessos, i alhora conèixer-se millor a sí mateixos: els seus límits, els seus punts forts, nous interessos i talents en l’àmbit de la ciència.

Els docents interessats poden, des d’ara, inscriure a alumnes del seu centre a la fase autonòmica, que tindrà lloc el 27 de setembre a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. L’equip més ben classificat representarà el seu centre a la final nacional, que es celebrarà entre el 16 i el 19 d’octubre, on es premiaran els millors equips de tota Espanya. Tindrà també l’oportunitat de realitzar una visita a l’ Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) acompanyat de la seva classe.

L’organització de l’OCJE corre a càrrec de l’associació QuinteScience, una associació juvenil i sense ànim de lucre d’antics participants a Olimpíades Científiques. El nostre objectiu és promocionar el paper de la ciència a la societat, tant des de la divulgació com des de l’educació. Amb aquesta nova olimpíada volem brindar-los als estudiants de ESO de tota Espanya l’oportunitat de viure una experiència molt bonica, en una edat en què els marcarà fins i tot més que a nosaltres.

Pot trobar-se més informació sobre l’OCJE a: www.QuinteScience.es/ijso. Allà hi ha disponibles, a més a més, les bases i el formulari d’inscripció.

Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte al correu: ijso@quintescience.es.

Fase autonòmica de la Olimpíada Científica Juvenil Espanyola (OCJE). Certamen científic que pot atraure estudiants interessats en biologia, química, física o matatemàtiques (ESO).

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Ciències de la naturalesa i tecnologia
  • Matemàtiques

Objectius de desenvolupament sostenible

  • Educació
minusvalido
dentrocentroescolar
Setembre
Dv ( 27 de setembre, 16h )
Sense límit
Activitat gratuïta
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.