Espai Joves Maker: incubant... un Printbot

Ja tenim 1r projecte!: construirem un Printbot.

Desenvoluparem aquest projecte durant els dimecres a la tarda, guiats per un expert.
Inici: dimecres 14 de març, de 18 a 20h. (4 sessions)


Què farem?

Disseny 3D del xasis del robot
+
impressió en 3D
+
muntatge peces i components
+
programació del seu comportament
Què volem que faci el robot?: que esquivi obstacles? que segueixi una línia? que s'escapi de la llum? Que es mogui avant i enrere? que faci sorollets? el volem controlar a través d'una tablet o del mòbil?... Tot això encara està per decidir, hi vols participar??

Activitat gratuïta.
Si vols participar, inscriu-te!

El Centre Cívic posa a disposició dels participants kits de material per treballar a l'aula i crear aquest projecte, per tal que no suposi cap despesa per a l'alumne. Aquest material serà retornat al Centre al finalitzar totes les sessions.


L'Espai Joves Maker és un espai de trobada, d'aprenentatge col·laboratiu i de foment de l'esperit maker. Per a joves de 12 a 15 anys, apassionats per la tecnologia.

Els Joves Maker ens trobarem puntualment per desenvolupar projectes relacionats amb arduino i la robòtica, en sessions de dues hores els dimecres a la tarda. Les iniciatives a desenvolupar les decidiran els mateixos participants. En aquesta primera fase, desenvoluparem un Printbot, un robot creat a partir de peces impreses en 3d.
L'Espai Joves Maker és un espai de trobada, d'aprenentatge col·laboratiu i de foment de l'esperit maker. Per a joves de 12 a 15 anys, apassionats per la tecnologia.
Última actualització: 07/03/18
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
ODS
Puntual, Mensual
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA