El meu príncep blau

Mentre cau una forta tempesta, una dona del futur i una altra del passat es troben a través d’una porta fantàstica que connecta les dues èpoques. Sorprenentment, una conviu amb un goril·la i l’altra espera il·lusionada l’arribada d’un príncep blau. A través de la música del Renaixement i del Barroc, les dues dones aprendran a deslliurar-se dels rols femenins imposats per ambdues societats, i a ser felices per si soles.

En aquesta proposta de dansa per a totes les edats, mostrem els valors més importants de la feminitat en el passat i en el present, com una denúncia a la cosificació i la hipersexualització de les nenes i les dones en l’actualitat. Utilitzant l’humor com a forma de crítica, ens plantegem els valors actuals en la nostra societat, pel que fa als rols masculí i femení, i els comparem amb els valors artístics presents en la música del Barroc.
“El meu príncep blau” és un espectacle de dansa contemporània contra el masclisme que fa un recorregut per diverses obres per a viola de mà del Renaixement i del Barroc,
Última actualització: 05/07/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Audició musical, Dansa, Cultivar l'interioritat, Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Dansa, Música, Teatre, Bullying, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA