Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Construint Nous Mons. 1914 – 1945. Visita Dinamitzada (Girona)

Una visita dinamitzada per conèixer els moviments de les primeres avantguardes del segle xx a través de cartells, pintures, electrodomèstics i pel·lícules. Des de les readymades de Marcel Duchamp, fins a les publicacions surrealistes, futuristes i dadaistes, passant pel cinema de Chaplin a Buñuel. El diàleg amb l’alumnat permetrà establir la relació entre art i ideologia, entre formes i idees, i descobrir que l’estètica és la plasmació de l’esperit d’una època.

OBJECTIUS
– Conèixer els moviments d’avantguarda d’inicis del segle xx.
– Interpretar els diferents testimonis de la cultura aplicant habilitats d’observació, de pensament, de diàleg i de relació amb l’experiència i el bagatge cultural propis.
– Comprendre la importància de les experiències i les creacions culturals com a font d’enriquiment personal i social.

PROMOCIONS
* Descompte del 50% en la visita a l’exposició si fas una activitat i una visita a l’exposició el mateix dia a CaixaForum Girona.
* Fes una activitat de ciència a CaixaForum Girona i et convidem a tu i a la classe a visitar gratis CosmoCaixa Barcelona i a fer-hi l’activitat conduïda que trieu. Una invitació per cada reserva.

** Si veniu amb alumnes d’integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Places limitades. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d’educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l’activitat escollida o us proposarem l’activitat més adequada a les necessitats del grup.

Coneix les primeres avantguardes del segle xx

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cm
  • cs
  • eso1c
  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Pintura
  • Història, cultura i patrimoni

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
ciego1
sordo1
dentrocentroescolar
Gener Febrer Octubre Novembre Desembre
Dll Dt Dc Dj Dv ( Horari a convenir )
30
30€ / Grupo ( Preu variable )
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.