Apicultura

L’objectiu principal d’aquesta activitat és que els nens i les nenes observin, coneguin, manipulin i s’endinsin en el món de les abelles. L’activitat comença amb una part teòrica que pretén introduir el món de les abelles als alumnes. Arran del que ja coneixen sobre les abelles, s’aprofundeix en tots els aspectes que després, durant la visita a l’arnera, tindrem l’oportunitat d’observar i identificar: organització del rusc, pol·linització, tipus d’abelles, funció social dins l’ecosistema, cicle vital d’una abella reina...

Els alumnes s’introdueixen en el món de les abelles posant-se la roba típica de l’apicultor per anar a fer la visita a l’arnera, incidint en elsparàmetres de seguretat que hem de tenir en compte. Un cop a l’arnera, s’obra el rusc i s’observa tot el que succeeix a dins en primera persona, fent de la visita tota una experiència vital per als infants.
Observar, conèixer, manipular i endinsar-se en el món de les abelles. Els nens fan d'apicultors obrint varies arneres per aprendre el màxim sobre aquest gran insecte.
Última actualització: 26/06/17
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Artesania, Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
De pagament
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't