Cerca d'activitats:​

Indica comarca o municipi o deixa en blanc per tota Catalunya

Cerca avançada:​

Neteja

Resultats de la cerca

Club de ciència

Aquest taller vol despertar en els nens interès sobre el món de la ciència a través de l'experimentació i l'observació directa de tot el que els envolta. Els dijous de 18 a 19h. Edat: 6-9 anys.

Cuina de Sant Joan

Els participants aprendran a cuinar la seva pròpia coca de Sant Joan i un test d\'estiu (amb olivada, crema de formatge i tomàquet). Dissabte 20 de juny, 11:30h. Durada: 2h. 5-12 anys

Cuina de Sant Jordi

Cuinarem una recepta salada i una dolça: coca salada i muffins amb roses de Sant Jordi. DIUMENGE 18 D\'ABRIL A LES 11:30h. Durada 2h. Edat: 5-12 anys. Requereix d\'inscripció prèvia.

Cuina de Quaresma

Si parlem de cuina i de quaresma, no pot faltar en cap taller la recepta de les imprescindibles torradetes de Santa Teresa i una coca de llardons! 7 de març, 11:30h. Edat 5-12 anys.

Club infantil de cuina

Una classe setmanal de cuina on els infants aprenen receptes variades per a tots els àpats i aspectes bàsics de nutrició. Dimecres de 18 a 19h. Edat: 6-12 anys

L'aventura de crear una coberta

Taller familiar, en el marc de l'exposició La vi(d)a de la butxaca, on els participants es convertiran en autors d’una trama de western i alhora dibuixants de la coberta de la novel·la fictícia.
Mostrant 41-50 de 331 elements.