Cerca d'activitats:​

Indica comarca o municipi o deixa en blanc per tota Catalunya

Cerca avançada:​

Neteja

Resultats de la cerca

COM TRACTEM ELS ALTRES ANIMALS?

Amb aquest taller els infants s'apropen a la realitat que viuen els altres animals quan són utilitzats com a objectes. Mitjançant una metodologia activo-participativa els infants treballen l'empatia.

L'autòmat pintor

Com viatja l’electricitat a través d’un circuit elèctric? Quina és la diferència entre robot i autòmat? Construirem el nostre propi autòmat i analitzarem totes les seves característiques.

Conreant futur!

Una activitat imprescindible que ens proporciona aprenentatges valuosos per repensar un futur sostenible per a la vida al planeta.

Taller de Batucada

Taller rotatiu i molt dinàmic en el que aprendrem ritmes i patrons bàsics del Brazil amb els instruments típics d'una Batucada: Surdos de diferents tamanys, goliats, caixes, tamburines, agogos, rocars

CURSA D'ORIENTACIÓ

Orientar-se amb el Sol i amb la brúixola. Situar-se dins un mapa i desenvolupar una cursa d'orientació en equip on cada membre té el seu rol.

COBLA 2.0

Una oportunitat de redescobrir aquesta emblemàtica formació, amb els polifacètics i intrèpids músics de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona al Palau de la Música Catalana.
Mostrant 1-10 de 3.042 elements.