Cerca d'activitats:​

Indica comarca o municipi o deixa en blanc per tota Catalunya

Cerca avançada:​

Neteja

Resultats de la cerca

La Llera del riu Llobregat

L'activitat La llera del riu Llobregat és una visita combinada que permet comprendre el paper de la depuradora en la conservació del delta i el seu litoral (riu, platja i aigua).

CINEFÒRUM: "EMPATIA"

Amb la dinàmica del cinefòrum obrirem un debat sobre com els nostres hàbits de consum determinen la vida dels altres animals, del medi ambient i dels éssers humans.

Programa Anem al Teatre!

Anem al teatre és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona que ofereix espectacles d'arts escèniques i musicals als alumnes d'educació infantil, primària i secundaria.

Prototipatge/Fablab

Accions de suport per a que els nois i noies amb vocació tecnològica puguin dur a terme els seus projectes, tant treballs de recerca com projectes emprenedors.

Màrqueting per a Batxillerat

Escoltar sobre les últimes tendències i novetats relacionades amb el màrqueting tradicional i digital de boca dels especialistes en aquests temes. Quatre xerrades sobre temes diversos de màrqueting.

El planeta aigua

Les propietats de l'aigua i el seu comportament en diferents condicions: solidificació, condensació, vaporització, densitat. Analitzarem qui contamina l’aigua i com podem netejar-la.
Mostrant 1-10 de 3.046 elements.