Cerca d'activitats:​

Indica comarca o municipi o deixa en blanc per tota Catalunya

Cerca avançada:​

Neteja

Resultats de la cerca

Visita guiada al CRAM

Visita guiada dinamitzada a les instal·lacions del CRAM. Els infants descobriran què passa al mar, quins animals necessiten ajuda i què poden fer ells mateixos per ajudar-los.

Ornitologia

Construcció de caixes nius (de diferents diàmetres segons l'espècie que volem acollir) acompanyada d'una explicació sobre ornitologia.

Missió Setciències

Missió Setciències té per objectiu despertar l'interès dels infants envers l'astronomia i l'apassionant món de les ciències mitjançant el clown, la màgia i els titelles.

CLOWN LOST

Dinàmic i emocionant. Una acurada mescla de llenguatge corporal, circ i diferents disciplines. Un show tradicional de clowns contemporanis. Circ modern, divertit i molt directe.

Collserola a l'abast

Programes dissenyats a mida per a cada grup i que cerquen la descoberta personal, identificant l'entorn rural i boscà com a font de sensacions i d'informació.

Les sis cares del poeta

Sis objectes diferents ens ajudaran a explicar els sis perfils del poeta, reflectits també en la seva obra. Com és el vocabulari de cada perfil? Com s'expressa el poeta? Quin estil els agrada més?
Mostrant 61-70 de 2.931 elements.