Vine a viure un dia prehistòric a les Coves del Toll

Ens complau presentar la nova oferta d’activitats didàctiques programades pel nou curs. El projecte didàctic que presentem és el fruit d’anys d’intens treball en l’àmbit de la divulgació dels recursos patrimonials del municipi de Moià. Aquesta tasca, iniciada el 1994, ha convertit al patrimoni moianès en un gran reclam per a centenars d’escoles catalanes que, any rere any, visiten el nostre municipi en busca d’una oferta lúdica i cultural de qualitat.
La nostra aposta: Conjugar natura i cultura, passat i present, establir un pont d’enllaç entre el que hem estat i el que podem arribar a ser.
Emplaçades al Municipi de Moià, a la comarca del Moianès, les Coves del Toll estan considerades com un dels conjunts càrstics més bells de tota Catalunya. L’aigua que ha transitat durant milers d’anys ha anat treballant les parets de la cova, dotant-les de belles i capricioses formes que fàcilment pogueren haver sortit de l’imaginari arquitectònic més gaudinià.

Les excavacions arqueològiques realitzades a les Coves del Toll han convertit aquest jaciment en un dels més rics, a nivell internacional, en restes d’animals prehistòrics, guanyant-se a pols l’apel•latiu del “palau de la fauna quaternària”.

Sentireu el batec d’una cova viva!
Les excavacions arqueològiques realitzades a les Coves del Toll han convertit aquest jaciment en un dels més rics, a nivell internacional,
Última actualització: 13/09/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
EE
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Geologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't