Una paella d'aquí i una d'allà
Es pot fer l'activitat al centre o que formi part de la visita a Can Monmany i d'altres espais de treball relacionats directament amb tasques agrícoles en una Finca ecològica productiva.
En aquesta activitat es proposa una dinàmica en la qual els alumnes descobriran les característiques de la producció i comercialització dels productes típics d'una paella.
Hauran de treballar en petits grups i posar-se d'acord sobre quins aliments compren tenint en compte uns objectius i un pressupost. És una activitat de debat i participativa en la que es donaran a conèixer el que hi ha darrere dels diferents models de producció i comercialització agrícola i els conflictes ambientals que es generen.
Hauran de treballar en petits grups i posar-se d'acord sobre quins aliments compren tenint en compte uns objectius i un pressupost. És una activitat de debat i participativa en la que es donaran a conèixer el que hi ha darrere dels diferents models de producció i comercialització agrícola i els conflictes ambientals que es generen.
Última actualització: 24/09/23