Una paella d'aquí i una d'allà

En aquesta activitat es proposa una dinàmica en la que els alumnes descobriran les característiques de la producció i comercialització dels productes típics d'una paella.

Hauran de treballar en petits grups i posar-se d'acord sobre quins aliments compren tenint en compte uns objectius i un pressupost. És una activitat de debat i participativa en la que es donaran a conèixer el que hi ha darrera dels diferents models de producció i comercialització agrícola i els conflictes ambientals que es generen.
Es pot fer l'activitat al centre o que formi part de la visita a Can Monmany i d'altres espais de treball relacionats directament amb tasques agrícoles en una Finca ecològica productiva.
Última actualització: 12/09/2016
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA