Què hi ha al darrere dels aliments que mengem?

Mitjançant un simple joc de rol, representarem el comerç mundial d’aliment, posant especial èmfasi en les condicions laborals dels productors i altres impactes de la producció.


Ens posarem en el lloc dels diferents actors de la producció i comercialització d’aliments per analitzar, des d’una perspectiva històrica, els processos que han portat a globalitzar el mercat de l’alimentació i entendre les relacions de dependència entre els diferents països.


Treballarem conceptes claus com contractes i condicions laborals, models de producció, formes de comercialització mundials i donarem a conèixer exemples de models socialment més justos, com ara les cooperatives de productors, iniciatives de comerç just o el comerç local a través de circuits curts.
Aquesta activitat pot realitzar-se com a taller a l'aula o com a part d'una activitat a la Finca on es realitzaran altres tasques relacionades directament amb la producció ecològica de les hortalisses
Última actualització: 12/09/2016
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
CS
Tipus d'activitat
ApS i Voluntariat, Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Història, cultura i patrimoni, Tecnologia i industria
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA