Un viatge per la història agrícola de Can Monmany

Portem segles esperant per a que ens ajudeu a descobrir i a investigar la història enrevessada d’aquesta masia tant pròxima a les vostres cases.

Per a poder descobrir-la, us proposem una divertida jornada de treball amb nosaltres on podreu descobrir personatges extraordinaris, racons secrets i les històries mai explicades de totes les persones que han viscut i treballat a les terres de Can Monmany.

Durant segles, famílies de pagesos i pageses han viscut com vosaltres a les faldes de la Serra de Collserola, i han extret de les seves terres suculentes hortalisses, preuats vins i moltes, moltes riqueses.

A través d’aquesta activitat investigarem tres èpoques històriques ben importants en la història agrícola del país profunditzant així en la producció d’autosuficiència, la producció industrialitzada d’aliments i la producció agroecològica.
Activitat matinal a la masia de Can Monmany on es farà un viatge per les tres etapes més representatives de la història agrícola de la finca: època d'autosuficiència, industrial i actual.
Última actualització: 12/09/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CS
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacte
CONTACTA