Taller de veu i dicció

QUI SOM?

Som Espai Lazzigags i ens dediquem a la docència d'arts escèniques al nostre centre i als centres educatius en horari extraescolar i en horari lectiu. Comptem amb una oferta formativa per a mestres, empreses i adults.

QUÈ OFERIM?

TALLER DE VEU I DICCIÓ

La metodologia del curs és totalment pràctica. Durant les sessions treballarem mitjançant exercicis tècnics (respiració, projecció de la veu, vocalització…) amb l’objectiu de posar-los en pràctica amb un text. Els alumnes treballen a partir del material proposat pel professor i en la majoria de casos els textos han d’estar memoritzats per tal de poder-los treballar profundament. Els exercicis es realitzen individualment, per parelles i en grup. L’objectiu principal és gaudir interpretant un text i explorar les possibilitats d’un mateix.


MÉS INFORMACIÓ:

El nombre màxim d'alumnes i el preu de l'activitat és orientatiu. Podeu informar-vos i sol·licitar un pressupost trucant al 93 296 73 37 (a l'atenció de Lídia Linuesa) o enviant un correu electrònic a lidia@lazzigags.cat.
Amb aquest curs es treballararan exercicis tècnics de respiració, projecció de la veu, vocalització… amb l’objectiu de posar-los en pràctica amb un text i explorar les possibilitats d'un mateix.
Última actualització: 15/09/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Formació professorat
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacte
CONTACTA