Enginyers per un dia

Vols Tallers al teu Aula?

Integrar robòtica i programació a l'aula és ara possible i més fàcil que mai gràcies a la tecnologia de l'educació. Hem dissenyat mini-tallers de 1-3 hores de durada especialment pensats per inserir continguts de robòtica i programació en l'horari escolar i en l'estructura acadèmica de l'escola.

El valor acadèmic de tals mini-tallers és inqüestionable i a ell estan recorrent cada vegada un major nombre de col·legis. El format és molt còmode: un formador de Camp Tecnològic, en presència del professor de l'assignatura (tecnologia, informàtica, plàstica ...), imparteix un taller temàtic de tecnologia creativa, robòtica o programació en l'horari que prefereixi el centre.

Tallers de Tecnologia a l'Aula:
Aquestes activitats complementàries són les extraescolars en horari lectiu en el propi centre escolar i amb els grups d'alumnes que formen les aules.
Introducció a la Programació, Robòtica Educativa i Electrònica són les àrees en què es desenvolupen aquestes activitats amb el nivell depenent de les edats.
En l'horari lectiu propi del centre i en sessions d'1,5 a 2 hores amb tallers dissenyats per a la introducció a la Robòtica i a la Programació en Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.

Informació i contacte per al meu Centre Escolar:
http://camptecnologico.com/clases-extraescolares-colegio/
Hem dissenyat mini-tallers de 1-3 hores de durada especialment pensats per inserir continguts de robòtica i programació en l'horari escolar i en l'estructura acadèmica de l'escola.
Última actualització: 15/01/20
Fitxa tècnica
16
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#STEM, #robòtica i programació
ODS
Setmanal, Puntual, Mensual
De pagament
Idiomes
Català, Castellà
Contacte
CONTACTA