Artistes de la Xocolata

El Museu de la Xocolata de Barcelona és un equipament dinàmic al servei de l'ensenyament i ofereix un espai lúdic i didàctic. Ens permet fer un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa i la seva difusió com un element situat entre el mite i la realitat.

Un dels objectius principals del museu és el desenvolupament d'un projecte cultural al servei de la divulgació i la sensibilització de la cultura de la xocolata, per tal d'incrementar-ne la valoració cultural i gastronòmica, així com també la tradició xocolatera i pastissera del país.

A més del ventall d'activitats que s'ofereixen, el museu disposa de material didàctic adreçat a les etapes d'educació infantil, primària i secundària. Aquest material s'ha projectat d'acord amb el disseny curricular dels diferents cicles educatius preveient el conjunt d'objectius i continguts per treballar abans, durant i després de la visita.
Conèixer l’arbre del cacau, el procés de fabricació i els ingredients de la xocolata. Aprendre les tècniques bàsiques per manipular la xocolata de la manera més divertida i dolça!
Cal reserva prèvia.
Última actualització: 05/09/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't