Extraescolar de programació i robòtica a Codelearn Lleida

A Codelearn Lleida fem classes extraescolars per a nens i nenes d'entre 7 i 16 anys que estan relacionades amb programació, robòtica i tecnologia en general.

Utilitzem un mètode d'ensenyament propi per transmetre els coneixements i pràctiques clau de tot bon programador, i ho fem presentant reptes i jocs als nostres alumnes que els fan exercitar la lògica, creativitat i el raonament.

Durant les classes fem ús de la nostra pròpia plataforma en línia interactiva, ajustada al nivell de coneixements de cada alumne, i també fem activitats pràctiques en grups. D'aquesta manera treballem tant l'aprenentatge individual com el treball en equip.

Les classes són presencials, una hora un cop per setmana, i es realitzen amb el suport dels nostres tutors en grups petits d'alumnes d'edats similars.

A casa, els alumnes poden seguir aprenent amb la nostra plataforma en línia, que al presentar el temari en un format similar a un còmic interactiu amb minijocs, fa que continuar aprenent fora de l'acadèmia sigui també divertit i efectiu.

A diferència de moltes escoles, a Codelearn no utilitzem una única tecnologia o robot per ensenyar els conceptes de programació i robòtica. Tot el contrari: oferim un variat ventall de tecnologies per introduir als nostres alumnes en l'actualitat tecnològica present.

Així doncs, programem amb llenguatges com Karel, Python, Scratch, Logo, etc. i fem activitats amb robots Lego Mindstorms, Spheros, Pro-Bots, plaques Arduino, impressió 3D, i molt més.
Extraescolar de Programació, Robòtica i Pensament Computacional, per a nens i nenes entre 7 i 18 anys a Lleida.
Última actualització: 12/06/2020
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA