Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

La tria. Taller d’orientació educativa. Tarragona.

Triar quins estudis fer és sempre una decisió difícil que ve acompanyada de moltes pressions i preguntes: Què passa si no l’encerto? I si després no trobo feina? El que triï ara determinarà el meu futur? M’ho jugo tot a una sola carta?
A partir de la visualització de diferents vídeos, el taller d’orientació educativa “La tria” proposa un seguit d’exercicis individuals i dinàmiques de grup per dotar d’eines i orientar els alumnes de batxillerat i cicles formatius que han de decidir quins estudis triar.
Amb tot, l’objectiu del taller és molt clar: compartir incerteses, trobar respostes, insistir en la idea que la tria d’uns estudis no determina una trajectòria professional i, sobretot, descobrir entre tots què vol dir que el futur és variable.
Pertany al cicle: Futur variable: quins estudis he de triar?
Futur Variable és un cicle de xerrades fetes per joves professionals que comparteixen amb els alumnes de batxillerat i cicles superiors les preguntes que es van fer quan tenien la seva edat:
Quins estudis he triar? En què he m’he de basar per prendre una decisió? Què és l’èxit? Les pors, els dubtes que tenien llavors, la reacció dels pares, el pes de l’atzar en una trajectòria, la importància d’atendre els hobbies, la capacitat d’imaginar professions noves i reinventar-se… són l’eix sobre el qual es desenvolupa cada sessió d’un cicle que, en última instància, vol compartir la idea que la tria que han de fer els estudiants en aquest moment no és el final de res sinó l’inici d’un camí per fortuna imprevisible.
Comentaris:
Places limitades.
Es prega màxima puntualitat.
Promoció:
Descompte del 50 % en les visites a l’exposició “Els mochica” entre el 12 i el 30 de setembre de 2016.
Durant tot el curs, descompte del 50 % en les visites a les exposicions si es fa una altra activitat el mateix dia.
Els mesos d’abril, maig i juny de 2017, les visites a l’exposició “Mediterrani”, al 50 % de descompte.
Fes una activitat de ciència a CaixaForum Tarragona, i et convidem a tu i a la teva classe a visitar gratuïtament CosmoCaixa Barcelona i a fer l’activitat conduïda que triïs. Una invitació per a cada reserva.

Taller d’orientació professional per a batxillerat i cicles formatius.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • btx
  • cf

Àrees de coneixement

  • Tutoria i convivència

Competències bàsiques

  • Autonomia i iniciativa personal
Gener
Dc ( Dimecres 18 de gener del 2017, a les 9:30 i 11:30 h )
30
25€ / Grupo
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

Entitat: eduCaixa

Adreça: CaixaForum Tarragona Carrer Cristòfor Colom, 2 (al costat de la Font del Centenari), 43001, Tarragona (Tarragona)

Enllaç: httpss://www.educaixa.com/ca/-/edu-la-eleccion

Telèfon:

Email: