Casals tecnològics d'Aprentik

Al llarg de l'any i aprofitant períodes festius (Nadal, Setmana Santa i estiu), organitzem casals tecnològics adreçats a nens i nenes que tinguin curiositat i interès per conèixer com funciona el món de la programació i dels robots.

Cada casal gira entorn d'un tema central (la ciutat ecològica, les olimpíades, l'espai....) que serveix de fil conductor per totes les activitats i programacions que els nens i nenes realitzaran. Els alumnes tenen un repte bàsic -com construir els robots, habitants d'una ciutat imaginària o programar els moviments de diferents robots atletes- i durant els dies que duri el casal hauran d'assolir-lo. L'objectiu és que al finalitzar hagin assimilat els conceptes bàsics de la programació d'una forma divertida.

La forma de treballar en la majoria de casals és similar: introduïm els materials i els conceptes bàsics per poder, a partir de mitja setmana, començar a treballar amb el repte. Els grups de treball són de 2 alumnes d'edats i coneixements similars.
En èpoques de vacances escolars, Aprentik et porta els seus Casals Tecnològics on podràs passar els matins construint i programant amb nous companys!
Última actualització: 11/06/2020
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Casal d’estiu, Casal de Setmana Santa
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Març, Abril, Juny, Juliol
Diària
De pagament
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA