Aprèn, participa i dóna.

"Aprèn, participa i dóna” és un programa educatiu del Banc de Sang i teixits de Catalunya perquè infants i joves de 6 a 18 anys adquireixin coneixements i valors a través de la promoció de la donació de sang i l’organització d’una campanya.. Aquest programa educatiu involucra infants i joves en la difusió de la necessitat de donar sang.

L'activitat té diferents parts. En la primera, un professional del Banc de Sang i Teixits imparteix una formació amb continguts científico-mèdics, de comunicació i de valors.
A la segona part els participants creen materials per promocionar la donació de sang i organitzen la seva pròpia campanya de difusió per conscienciar el seu entorn i animar a la gent a que doni sang.
La darrera fase es dedica als agraïments i valoracions. Es tracta d'avaluar tota l’activitat conjuntament amb l’equip educatiu i fer un reconeixement amb els resultats de la campanya pel centre i pels participants
Organitza una campanya per al Banc de Sang i Teixits a l'escola! Els participants aprenen sobre la sang, la donació, aspectes de comunicació, i la promoció de la salut al salut al seu entorn.

Última actualització: 26/08/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
ApS i Voluntariat, Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Empresa i marqueting, Aprenentatge Servei, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
ODS
Llarga durada
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't