Visita guiada a les Coves de l'Espluga de Francolí

Una comunitat de neandertals descobreix i ocupa les Coves de l'Espluga, s'hi instal•la i hi desenvolupa les activitats habituals de la prehistòria. Un tram més enllà trobem una altra comunitat, aquesta neolítica, que s'hi està de manera més continuada, i la vida transcorre entre l'interior i l'exterior de la cova. La comunitat íbera fa servir les Coves per celebrar-hi un cerimonial de pas d'un nen adolescent cap a un adult guerrer; i a la part final la roca de conglomerat càrstic us captivarà el cor i la ment.

Sereu uns espectadors de primera fila i us convertireu en els protagonistes d'una història on us serà molt difícil distingir la realitat de la ficció. Conviureu una estona amb els nostres avantpassats, en el seu mateix hàbitat, i això us ajudarà a comprendre la vida, la feina i els sentiments de les persones que un dia vam ser i que encara avui som.
Les coves de l'Espluga us obren les porten al passat prehistòric del nostre territori i us animen a visitar les comunitats humanes que hi van viure en aquest mateix indret fa milers d'anys.
Última actualització: 25/08/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
PROF-FAM
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Geologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacte
CONTACTA