Gaudí Centre Educació. Rally

El Gaudí Centre Reus és l'únic centre d'interpretació per entendre les claus de l'arquitectura de Gaudí i descobrir la seva personalitat i el seu gran geni creatiu.
Mirar, tocar, obervar, sentir... des d'una nova prespectiva visual i tàctil. Un espai sorprenent i interactiu dissenyat amb les últimes tecnologies: projeccions mapping, audiovisuals, escenografies, maquetes sensorials i tàctils,.. per experimentar els mecanismes creatius de Gaudí i com i de quina manera la natura li inspirava mil i una formes increïbles: cargols que són escales, falgueres que són baranes, rèptils que són fonts...
L'esplendor de la seva obra és ben coneguda, però encara us queden coses per descobrir! Us proposem una visita diferent, un viatge fascinant que us seubmergirà en el món màgic i la creativitat desbordant del geni de l'arquitectura universal.

Amb la nova activitat "Rally", i amb el suport de diferents textos i imatges, busquem la complicitat dels alumnes.
Un joc participatiu amb un itinerari per descobrir la vida de Gaudí, el seu aprenentatge i la genialitat de la seva obra en el context de la revolució industrial i del modernisme.
Última actualització: 29/07/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't