Sortida El Jardí Botànic Marimurtra i la platja de Blanes

Oferim una seqüenciació de les activitats que es realitzen al llarg del dia, els horaris poden adequar-se a les necessitats del grup:
• 10:00-10:30 h : arribada de l’escola.
• 10:30-11:00 h: Esmorzar, presentació dels monitors i explicació de l’activitat.
• 11:00-13:30 h: Visita al jardí botànic Marimurtra. Des del port agafarem el Trenet que ens portarà fins al Jardí. Un cop a l’interior, tot passejant per l’interior d’aquest espai anirem parant a diferents llocs d’interès per tal d’explicar les espècies vegetals que anem trobant al llarg del recorregut.
També ens pararem en el mirador on observarem una meravellosa panoràmica de la Costa Brava
• 13:30-15:00 h: Trobada de tots els grup a la platja de Blanes on dinarem.
• 15:00-16:00 h: Activitat a la platja de Blanes on parlarem de com es formen, com canvien i que hi podem trobar. Els invertebrats marins. Joc de les deixalles.
Al llarg de la sortida els alumnes treballen alguns dels conceptes apresos durant l’activitat mitjançant un dossier de camp.
El material emprat consta de: Dossier del professor i Dossier de l’alumne adequat al nivell educatiu dels escolars. Kit de platja. Joc de les deixalles. Maletí d’invertebrats.

El preu inclou l’entrada al Marimurtra i el viatge amb el Trenet.
Jardins botànics i la seva funció. Jardí botànic Marimurtra. Diferents ambients, espècies vegetals i les seves adaptacions. Plantes aromàtiques. Formació de platges.
Última actualització: 22/07/2016
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Ciències de la naturalesa i tecnologia
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA