Que peti la plaça!

Que peti la plaça!! té com a premisses les mateixes que tots els nostres espectacles d'animació: participació total de la totalitat del públic, gresca, molt moviment i qualitat de les seves cançons i danses.

Que peti la plaça!! compta amb nous temes, escrits i composats pels membres de la companyia, tots ells amb una base musical molt marxosa i amb una gran varietat de ritmes i estils.

Que peti la plaça!! segueix un ritme de videoclip per així captar el públic més juvenil. No hem deixat de banda les qüestions psicomotrius ni de comunicació, treballant totes les parts del cos i jugant amb tots els companys, nens i nenes que hi ha a la plaça, els coneguem o no. Per acabar tampoc oblidem la relació pares-fills provocant insistentment que comparteixin els balls i una bona estona de gresca i música.

Que peti la plaça!! Una escenografia feta amb inflables, uns titelles gegants molt galàctics, pilotes enormes, un vestuari elegant i modern i una marxa interminable.
Espectacle musical ideal per a qualsevol tipus de festa de l'escola, Carnestoltes, final de curs, castanyada...Apta per a totes les edats.
Última actualització: 08/09/20
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
EE
Tipus d'activitat
Dansa, Teatre
Àrea de coneixement
Dansa, Música
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA