Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Modernisme d’estiueig. Raspall a Cardedeu

Manuel Joaquim Raspall (1877-1937) va ser arquitecte municipal de Cardedeu, entre d’altres poblacions de la comarca del Vallès Oriental, territori on es concentra la major part de la seva obra modernista. A Cardedeu són nombrosos i diversos els testimoni conservats: des de cases i torres d’estiueig, a parcs públics o projectes d’urbanització.
Un itinerari de descoberta que pretén donar a conèixer algunes de les obres més destacades de l’arquitecte modernista Manuel Joaquim Raspall i reconèixer les característiques principals del seu estil. Pensat com un treball de camp, el recorregut es planteja amb activitats d’observació i anàlisi i amb la utilització de documents originals i recursos gràfics.
L’itinerari permet apropar-se a les obres de l’arquitecte Raspall que responen a diverses tipologies per a treballar aspectes com les arts aplicades, els estils, els dissenys i plànols, l’arquitectura adaptada a la funció o la planificació urbanística, fent especial atenció al procés de creació i disseny d’una obra arquitectònica.

Un itinerari de descoberta que pretén donar a conèixer algunes de les obres més destacades de l’arquitecte modernista Manuel Joaquim Raspall i reconèixer les característiques principals del seu estil.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso1c
  • eso2c
  • btx
  • cf

Àrees de coneixement

  • Arts i música

Objectius de desenvolupament sostenible

airelibre1
Tot el curs
Dt Dc Dj Dv ( Matins de 9.30 a 14h )
30
60€ / Grupo
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.