TALLER DEL GUST

L’objectiu d’aquest taller és promocionar hàbits alimentaris i que els nens aprenguin a detectar les diferents característiques organolèptiques d’un producte alimentari, realitzant així un aprenentatge en la detecció de les sensacions en boca dels diferents gustos i sabors i obtenint un criteri culinari.

Accions a realitzar:
* Demostració pràctica de la localització dels gustos i les sensacions que provoquen en boca.
* Petites elaboracions culinàries, sense necessitat d’utilitzar fogons, on els alumnes manipulen amb producte alimentari i el degusten per descobrir noves sensacions en boca.


Taller que en moltes ocasions l’hem impartit amb els nens de cicle mitjà ja que els hi coincideix amb els continguts del currículum d’educació primària, però realment és extensible a totes les eda
Taller per localitzar els diferents gustos en les nostres papil·les gustatives i experimentar les diferents sensacions al estimular cada un d'ells. Una maner de promocionar bons hàbits alimentaris.
Última actualització: 16/07/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Tecnologia i industria, Emprenedoria, Salut i prevenció de conductes de risc, Formació professorat
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't