Paper Blanc: Ofici i Tradició

Un recorregut per la història del paper des de la seva invenció fins a l'actualitat. Us ensenyarem el molí paperer de la Farga i parlarem de la indústria manufacturera de la comarca i del paper que hi ha jugat l'aigua de l'Estany i valorarem l'herència dels oficis tradicionals. Coneixerem els diferents tipus de paper i els seus usos. Després fareu el vostre propi full mentre us expliquem com elaborem el paper a mà i, en acabat, us el podreu endur.

Coneixem el Molí paperer i la farga d'aram. Els grups de secundària i superiors podran utilitzar els seus mòbils per a cercar la informació que els demanem i prepararan una presentació per explicar als altres el resultat de les seves investigacions.

Aquesta activitat està subvencionada pel programa INDIKA. Preu sense subvenció: 5´00€
Història del paper. Indústria de la comarca: la farga i el molí paperer, herència dels oficis tradicionals. Feu el vostre propi paper artesà. Secundària usa els mòbils. Amb guia didàctica.
Última actualització: 05/02/21
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Artesania, Coneixement del medi i Biologia, Tecnologia i industria, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
#escolar, #sostenibilitat, #STEM, #manualitats
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA