Visita guiada al Castell de Vicfred

L’experiència ens diu que la visita al castell els il·lusiona i els emociona, fent de la mateixa una activitat molt amena i participativa per part dels nens. Un guia els condueix per les dependències del Castell establint diàlegs i aprofundint en el vocabulari, tot coneixent de primera mà com s’hi vivia, com cuinaven i què menjaven, com rentaven la roba, com es protegien del fred…Els nens i nenes seran coneixedors de la història del Castell de Montclar i de les terres que l’envolten.

El Castell de Vicfred apareix documentat per primera vegada l'any 1079, en una acta testamentària.
Altanera fortalesa defensiva, que més tard va ser transformada en distingida i bella residència senyorial, sentinella del pla que l'envolta. La fortalesa, envoltada per les residències construïdes a l'antiga muralla, forma un mirador privilegiat els dies que domina el sol. Més tard, va ser transformada en distingida i bella residència senyorial, sentinella del pla que l'envolta.
Endinsa’t en la història del Castell de Vicfred i coneix des de dins l'evolució i trajectòria de les fortaleses defensives de de l'època medieval fins als nostres dies.
Última actualització: 07/09/20
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacte
CONTACTA