Els indis - Casa de colònies La Figuera

Una tribu d’indis ha ocupat La Figuera. Fins fa pocs dies eren molt feliços, però... un matí es van llevar i el seu tòtem havia desaparegut! Aquell tòtem representava la força de la tribu, els acompanyava en els seus viatges. El “gran cap indi” i tota la tribu han perdut les forces i l’energia...

Els nens i nenes ajudaran a la tribu a recuperar el seu tòtem, a la vegada que aprendran i coneixeran les seves costums, tot integrant-se a la seva tribu durant uns dies. Seran autèntics indis!!!

Una tribu d’indis ha ocupat La Figuera, han construït els seus tipis, sobreviuen amb els seus recursos i, conviuen amb la gent de la casa sense cap problema. Fins fa pocs dies eren feliços, però... un matí es van llevar i el seu tòtem havia desaparegut! Aquell tòtem representava la força de la tribu, els acompanyava en els seus viatges. El “gran cap indi” i tota la tribu han perdut les forces i l’energia... Cal recuperar el tòtem!!

Els nens i nenes ajudaran a la tribu a recuperar el seu tòtem, a la vegada que aprendran i coneixeran les seves costums, tot integrant-se a la seva tribu durant uns dies. Seran autèntics indis!!!

Entre les diferents activitats que duran a terme els infants, trobem:
- Terra d'indis (excursió).
- Els quatre elements (joc de nit).
- Supervivència al poblat (joc de pistes).
- De cacera (tir amb arc).
- Atrapasomnis (manualitat).
- Som indis.
- La festa del tòtem.
- Gimcana nòmada.

La casa de colònies La Figuera (Bages) us ofereix un seguit d'activitats relacionades amb el lleure, la comunicació audiovisual, i el món dels colors i els viatges pels més petits.

Preu segons temporada i número de nits. A partir de 61€
Una tribu d’indis ha ocupat La Figuera. Fins fa pocs dies eren molt feliços, però... un matí es van llevar i el seu tòtem havia desaparegut! Durant les colònies ajudarem a la tribu a recuperar-lo!
Última actualització: 27/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Artesania, Música, Pintura, Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't