Colònies de les TIC i Monestir de Poblet

Eix Estels, amb més de 25 anys en el sector del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú per d’oferir-te la millor proposta i el millor servei en colònies i sortides d’un dia.

EL MONESTIR, LA VINYA I LES LLEGENDES EI + CI + CM + CS
Descobrim Monestir on reproduïm les estances i elements arquitectònics del monestir amb maquetes reals i amb realitat virtual. Descobrim l’entorn: les oliveres, el carbó, les abelles, les vinyes ...activitat infantil on trepitgem raïm; fem “most” i l’envasem i per acabar assaltem al Monestir en un circuït de proves de psicomotricitat gruixuda per divertir-nos i mantenir-nos en forma.

ELS MISTERIS DE POBLET C.M + C.S
Les imatges Maleïdes on farem un recorregut fins al Monestir de Poblet. Amb “tablets”en un joc de “realitat augmentada” per a la descoberta de l’arquitectura del monestir. Descobrirem Els veïns del Monestir en una cursa d’orientació amb mòbils per conèixer personatges històrics i dissenyarem el nostre propi còdex: La importància del monestir en la conservació de coneixements i sabers.
I per acabar, L’Assalt al Monestir en una gimcana de proves i activitas infanitls d’habilitat física. A prova la nostra força, l’equilibri, la resistència, etc.

Colònies d'un dia amb Eix Estels per: Apendre, ser, fer, viure i conviure. A tans sols 500 mts de Poblet trobem Villa Engracia, la casa idònea per treballar la tradició i les noves tecnologies.
Última actualització: 23/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria, Història, cultura i patrimoni, Tutoria i convivència, Llengua i literatura catalana
Temàtica
#escolar
ODS
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA