Colònies Escola Medieval

Eix Estels, amb més de 25 anys en el sector del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú per d’oferir-te la millor proposta i el millor servei en colònies i sortides d’un dia.

EL DRUIDA EI + CI + CM + CS
Metge Medieval, 2 recorreguts totalment diferencials, un per Educació Infantil i Cicle Inicial (Els remeis del bosc) i un altra per Cicle Mitjà i per Cicle Superior (l'Art medicinal, cultura i remeis tradicionals) que ens permeten fer una descoberta de l'entorn de la casa de colònies alhora que aprenem i posem en pràctica els remeis artesans que serveixen per curar en l'època medieval els mals de rics i pobres. Treball d'orientació, descoberta de flora i fauna, aproximació als remeier tradicional, confecció del nostre propi remei tradicional.

EL BUFÓ EI + CI + CM + CS
La diversió Medieval, Us podeu imaginar com d'avorrides haguessin estat les vetllades dels grans senyors sense la presencia del bufó? Però qui era i que feia el bufó realment? De quina manera podia acabar sent una de les persones amb més capacitat d'influència sobre el senyor i el rei? L'auca de la reina és un taller de contes medievals moguts que ens farà ambientar-nos i descobrir aquest personatge amb els nois/es d'Educació Infantil i Cicle Inicial. Les habilitats del bufó és una activitat adreçada només a nois/es de Cicle Mitjà i Cicle Superior que ens permetrà treballar la figura del bufó des de dins, aprenent les seves tècniques, els enginys, els perills de ser bufó i com aconseguir guanyar-se la confiança del senyor i rei.

L'ARTESÀ EI + CI + CM + CS
L'artesà és una de les figures més importants de l'època Medieval, l'origen de les industries, els gremis i els oficis. Ens convertim en artesans medievals, recursos limitats per l'època però alhora amb més llibertat per desenvolupar la nostra imaginació. Ens fem un vitrall? Aprenem les tècniques i ens l'emportem a casa.

ELS CAVALLERS EI + CI + CM + CS
L'època Medieval no s'entén sense els cavallers, els veritables senyors en majúscules de l'època, defensors de la justícia i de l'honor, sempre en forma i preparats per superar qualsevol perill. A la casa de colònies ens entrenem com veritables cavallers, superem proves, correm, fem dinàmiques i mica en mica, a mesura que avancem amb èxit en aquesta aventura anem aconseguim les peces per convertir-nos en autèntics cavallers. Prepareu les càmares...perquè acabem l'entrenament de cavallers amb tirolina!

Colònies amb Eix Estels per: Apendre, ser, fer, viure i conviure. No us perdeu una autèntica immersió medieval a la casa de colònies Can Bellvitge. Cavallers i princeses, preparats? Clica + Info...
Última actualització: 23/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Arts i música, Ciències de la naturalesa i tecnologia
Temàtica
#escolar
ODS
De pagament
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't