CASTANYADA 2100

Il.lustració Blanca Martí. www.blancamarti.com

Any 2100, nit de Halloween (caram amb els costums estrangers). La Martina, una nena petita arriba a casa del seu avi tota disfressada per donar-li un ensurt. A dins de la casa es troba al seu avi que menja uns estranys fruits i tot de velles andròmines. Amb aquests elements l’avi li explica a la Martina com vivia la tardor a primers del segle XXI.
“Poti poti de tardor (Castanyada 2100)” és un espectacle que ajudarà als infants a complementar i reforçar d’una forma divertida i participativa els coneixements adquirits a l’escola i amb la família.
Si a l'escola treballeu cançons, poemes o altres items relacionats amb la tardor feu-nos-els arribar per incorporar-los a l'espectacle.

FITXA TÈCNICA
Durada de l’espectacle: 50 minuts
A quin cicle educatiu va destinat: Educació infantil i primària. Públic familiar.
Quins continguts del disseny curricular potencia: Reforç dels continguts apresos a l’aula sobre la tardor i les tradicions, fets històrics i folklòrics associats a les dates de referència. Intervenció directa dels infants a través dels coneixements adquirits a l’aula.
Nombre d'actors i personal tècnic: 3 actors-tècnicS.
Durada del muntatge i desmuntatge: 1’30 h per muntar, 60 minuts per desmuntarPersonal de la companyia dedicat al muntatge i desmuntatge: 3 persones
Personal del teatre o l'espai dedicat al muntatge i desmuntatge: 0
Tècnics del teatre o l’espai que podem necessitar per a llum i so: 1 persona per ensenyar el funcionament dels equipaments bàsics
Espai escènic (mínim): Ample: 5 m, Fons: 5 m, Vestit escènic: càmera negra
Il·luminació: De la que disposi l’espai. (Llum blanca, amb algun punt de color i un picat en blanc)
So i comunicacions: Disposem d’equip propi per a la realització de l’espectacle. Podem acoplar-lo a l’equipament que hi hagi a la sala o espai.
Altres necessitats: Per al bon desenvolupament de l’espectacle i fomentar la participació de les nenes i nens en el mateix cal que els centres educatius ens facin arribar el text dels poemes, lectures i cançons, etc. que s’estan ensenyant als infants relacionats amb aquest tema.

No obstant, adaptem el nostre espectacle a les característiques del vostre espai. Només heu d’informar-nos on s’ha de realitzar i els elements de que disposeu.
Adeqüem l'espectacle al que treballeu amb els infants a l'escola. Digueu-nos que feu i ho inclourem al nostre espectacle
Última actualització: 23/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't