Colònies Escola de Natura i Multiaventura

Eix Estels, amb més de 25 anys en el sector del lleure, treballem dia a dia amb la màxima coordinació i amb l’objectiu comú per d’oferir-te la millor proposta i el millor servei en colònies i sortides d’un dia.

LA GRANJA DE MAS BANYERES EI + CI

Als exteriors de la casa de colònies, visitem la nostra magnífica granja de subsistència. Animals ovípers i mamífers de diferent tipus. Mitjançant el contacte i l'observació directa coneixem les principals característiques dels animals, les diferències entre ells i els punts en comú. Les oques, els ànecs, el paó reial, el gall d'indi, les gallines (del prat, comunes, guineanes, ponedores, etc...),coloms, tòrtores, conills, cabres, ovelles, vaca, cavall, poni, .... Entrem a les "casetes" dels animals, els hi donem de menjar, els acariciem i establim una relació directe amb tots ells.

RECORREGUT D'EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL EI + CI
Sortim com autèntics exploradors al bosc. Recorregut d'educació Mediambiental compost per diferents proves que ens faran descobrir el bosc com un espai de vida heterogeni, descobrim la relació dels diferents éssers que hi habiten, la influència de l'home en el medi, el díficil equilibri de la xarxa tròfica, i l'evolució del medi natural al llarg dels anys. Descobrim el bosc alhora que fem una interessant excursió i juguem en contacte amb la natura.

L'AVENTURA AL BOSC EI + CI + CM + CS
CIRCUIT D'AVENTURA ALS ARBRES 'EL BOSC DEL CEL'
Som autèntics aventurers disposats a desafiar la gravetat i les alçades! Al Circuit d'aventura als arbres viurem autèntiques experiències i deixarem de banda les pors. Entre cordes, ponts penjants i passadissos posarem a prova la concentració. Acabem amb crit final d'adrenalina produït per la tirolina. Diferents nivells de dificultat

AVENTURA SENSE LIMIT!
En voleu més? No us preocupeu, tenim preparades moltes activitats per no parar ni un minut! Farem ràppel a plom, on descendrem d'un arbre centenari. Rocòdrom i tirolina, tir amb arc, cars a pedals...i per acabar com autèntics aventurers...Cursa d'orientació amb GPS!
Colònies amb Eix Estels per: Apendre, ser, fer, viure i conviure. A Mas Banyeres trobarem la casa de colònies perfecta tant per estudiar el medi natural, els animals de la granja i fer aventura...
Última actualització: 19/05/16
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies, Granja-escola / nucli zoologic
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Ciències de la naturalesa i tecnologia
Temàtica
#escolar
ODS
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA