Els Colors de la Rumba Catalana

ELS COLORS DE LA RUMBA CATALANA, un projecte transversal que a través de la música treballa diferents àrees de coneixament i habilitats personals.
És un projecte que impulsem des de la candidatura de la Rumba Catalana a la UNESCO, amb l'objectiu general de promoure d'una forma participativa la rumba catalana.

En Papet i la Lola us presenten aquest projecte amb molta il·lusió i ganes de poder compartir-lo. Volem crear un espai alegre i festiu per poder conèixer la rumba. Començarem esbrinant d'on ve i quan va arribar a les nostres terres. Seguirem cantant algunes de les cançons més univerals i ballant alguns passos molt "rumberus". Finalment per acabar crearem i enregistrarem els versos de glosa i garrotín per poder participar al Combat Interestelar Rumbesca 2020 (festival transfronterer de la rumba catalana)

Esperem que t'animis i puguem venir amb molts colors i molta rumba allà on siguis!
Els Colors de la Rumba és un taller participatiu on aprendre i gaudir amb la Rumba Catalana. Cantarem, ballarem, farem palmes i descobrirem les arrels d'aquesta música tant festiva. T'animes?
Última actualització: 20/08/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Dansa, Música, Teatre, Aprenentatge Servei, Educació cívica, en valors i per la pau, Llengua i literatura catalana, Llengua i literatura castellana
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA