CONEIX BARCELONA, UNA GRAN CIUTAT!

Des del mirador de la muntanya de Montjuïc, descobrirem als nostres peus, la gran ciutat de Barcelona. A vista d’ocell, i a través de la urbanització actual de la ciutat, localitzarem els indrets més característics i els monuments més importants, Veurem com avui en dia està organitzada la ciutat i les seves característiques.
Després ens endinsarem a la ciutat amb l'autocar, que ens durà a aquelles parts de la ciutat que ens permetran conèixer el pas del temps, des dels seus orígens amb la primera ciutat medieval fins a l'actualitat, i com aquesta s'ha anat adaptant al seu entorn, necessitats i evolució.

A través d'una visita guiada, coneixerem tots aquells aspectes d'una ciutat que influeixen en el nostre dia a dia, i intentarem reflexionar sobre el paper dels ciutadans en la evolució i canvis que es produeixen en una ciutat.
Y després anirem a dinar i podrem gaudir d'una estona de joc lliure abans de tornar a l'escola

Si voleu complementar la visita, tenim la possibilitat de realitzar un trajecte amb un transport públic (tramvia o metro, o Golondrinas...) i així poder treballar la mobilitat en una gran ciutat

És una excursió que ens permet adaptar les explicacions i visites que realitzarem, al vostre interès:
- Conèixer el funcionament d'una gran ciutat (urbanització, transports, gestió, ciutadania, activitats econòmiques...).
- A vegades, el més proper pot ser el més desconegut! Podem adaptar la sortida per a conèixer el vostre entorn si sou d'una escola propera. Coneguem la vostra ciutat, Barcelona.
O si ens expliqueu el que busqueu, us farem una proposta a mida!

Preu: 9,20.-€ per alumne, i els professors gratuïts.
Monitors amb el grup des de que arribeu fins que marxeu cap a l'escola.

OPCIONAL:
- L'autocar no està inclòs i és opcional. Preu visita+autocar des de 19,50.-€ per alumne (en base a autocar 55 places), consulteu-nos!
- Si voleu incloure el viatge en un transport, s'haurà de sumar el preu del bitllet (1.-€ amb el metro o el tramvía, o 7.-€ per les golondrinas)
- Si voleu canviar la visita a Montjuïc per la visita al mirador de la Torre de Collserola, s'haurà de sumar el preuo de l'entrada de 4.-€ por persona. Degut als horaris de la Torre de Collserola, aquesta opció, només es pot realitzar els dimecres, dijous o divendres durant els mesos de Març a Desembre (gener i febrer està tancada per manteniment).
Coneix Barcelona a vista d'ocell, la seva organització, les seves característiques principals i una pinzellada de com ha anat evolucionant al llarg del temps.
Última actualització: 19/08/2019
Fitxa tècnica
BTX
CF
EE
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Ciències Socials, Tecnologia i industria, Transport i seguretat vial
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA