Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE I CUINA VEGANA

L’activitat consta de dues parts. La primera, en forma de xerrada, sobre alimentació saludable i sostenible que tracta diferents aspectes que tenen a veure amb l’alimentació, i posa una mirada conscient cap a un mateix i el nostre entorn: les fruites, les verdures, els esmorzars saludables. La segona és un taller pràctic de cuina 100% vegetal en el qual els infants s’inicien en la cuina i aprendran a fer receptes fàcils, nutritives i saboroses. Amb diferents llegums, verdures, llavors i cereals, els infants elaboraran un primer plat de crema de cigrons (hummus), un segon plat d’hamburguesa de soja i remolatxa i, per postres, unes xocoboles. Tot acompanyat d’explicacions sobre l’origen dels ingredients, i com introduir-los en els menús diaris.

Objectius d’aprenentatge
Informar i motivar els infants i joves a prendre consciència de la importància de seguir una alimentació saludable i sostenible, encoratjar-los a fer petits canvis graduals en els hàbits alimentaris. Mostrar als infants l’existència de la cuina saludable i lliure d’explotació animal. Oferir recursos per a l’elaboració de menús sense ingredients animals. Conèixer els elements bàsics per cuinar.

Coneguem l’alimentació sostenible i aprenguem a cuinar només amb vegetals sense perjudicar els altres animals.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cm
  • cs
  • eso1c
  • eso2c
  • btx
  • cf

Àrees de coneixement

  • Cuina
  • Coneixement del medi i Biologia
  • Salut i prevenció de conductes de risc

Objectius de desenvolupament sostenible

  • Consum responsable
  • Canvi climàtic
minusvalido
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv
30
120€ / Grupo ( Preu variable )
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

Entitat: FAADA, Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals

Enllaç: www.faadaeduca.org

Telèfon: 936245596

Email: educacion@faada.org