LA MALETA DE LA KAYRA I EN MALIK

A la maleta de la Kayra i en Màlik hi ha quasi tot el que necessiten per ser una gossa i un gat feliç. Els objectes que hi ha dins la maleta donen peu a parlar sobre la convivència responsable i a aprendre a tenir cura dels animals de família. Acompanyats pels infants, descobrirem que tant els animals no humans com els animals humans tenim les mateixes necessitats bàsiques i quines són les nostres responsabilitats envers els animals amb els quals convivim en família. Aprendrem les claus de la convivència responsable, la crueltat de l'abandonament i la injustícia de la compravenda. Mitjançant tècniques basades en l'empatia, reflexionarem sobre el tracte als animals de família i acabarem buscant possibles accions per fer un món més amable i respectuós per als altres animals.

Objectius d'aprenentatge
Identificar les necessitats bàsiques de cura, alimentació, afecte i casa. Reconèixer les emocions de gats i gossos. Conèixer el llenguatge bàsic de gossos i gats. Conscienciar sobre la necessitat d'adoptar i identificar els animals de família. Informar i sensibilitzar sobre les formes de maltractament als gossos i gats. Convidar a l'acció positiva i respectuosa amb els altres animals.
Entre tot el grup compartim coneixements envers la cura dels gats i gossos i aprenem a responsabilitzar-nos dels nostres companys animals respectant la seva naturalesa i la convivència ciutadana.
Última actualització: 08/09/20
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència, Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
#escolar, #fauna
ODS
Fins a 1h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA