"1,2,3...i!" Cia. Pentina el Gat

Una confusió ha fet que tres músics i un rondallaire hagin de compartir escenari. Sense demanar permís van apareixent a l’escenari diferents personatges: un rei, 6 gats, un trobador, un lladre, la lluna... Ja només falta el públic que haurà de dir –i cantar!- la seva.

Senyores i senyors, benvinguts al concert?... o potser a un espectacle de contes?... L’energia de la Cia Pentina el Gat, aquest cop, dins el teatre.

1, 2, 3... i! que comenci l’espectacle!

”1,2,3…i!” és un espectacle on Pentina el Gat entra dins del teatre. Pensat per un públic familiar ha estat una aposta amb una excel·lent rebuda. ”1,2.3…i” treballa en campanyes escolars amb gran rebuda entre els infants i els educadors. El seu guió ha servit de base durant 3 anys per obrir la Marató de Contes de la Xarxa al Teatre Nacional de Catalunya. Va ser molt ben rebut a la Fira de Teatre de Tàrrega.
”1,2,3…i!” és un espectacle on Pentina el Gat entra dins del teatre. Pensat per un públic familiar ha estat una aposta amb una excel·lent rebuda. entre els infants i el educadors.
Última actualització: 19/07/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
Tipus d'activitat
Audició musical
Àrea de coneixement
Música
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Febrer, Novembre
Gratuïtat condicionada
Idiomes
Contacte
CONTACTA