El laberint dels joguets

El Museu del Joguet és convertirà en un laberint que ens conduirà al món del joc i dels joguets. Durant el recorregut, l’alumnat trobarà un seguit de caixes en les que hi haurà un material determinat amb els que se’ls plantejarà una sèrie de reptes per a poder sortir d’aquest laberint invisible. Així anirem explorant el Museu, les seves sales i els seus joguets, amb un objectiu clar: sortir del laberint havent aconseguit resoldre tots els enigmes però, sobretot, havent jugat.

Abans de la visita seria interessant presentar als alumnes els àmbits temàtics dels que consta el Museu, per a que vinguin amb motivació i ganes de descobrir, en aquesta activitat són:

Jugar en l’antiguitat
Jugar a l’aire lliure
Món de l’espectacle
Els primers 20 anys de Salvador Dalí
Jugar al desert
Jocs per a invidents
Pascal Comelade i la seva orquestra d’instruments de joguet
Cases de nines
Maqueta ferroviària

Aquesta activitat forma part del programa Indika de la diputació de Girona. Les escoles poden accedir a rebre subvencions per a realització de tallers. El museu també forma part del programa Argonautes on es donen ajudes pel tema del transport.

* Cal afegir l’entrada del Museu a part
Proposem una activitat de descoberta lúdica, per una banda, per a conèixer el patrimoni i evolució dels jocs i els joguets i, per altra banda, per a potenciar la creativitat de l’alumnat.
Última actualització: 10/07/2019
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Ciències Socials
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA