MÓN SANT BENET: Roda el món i torna al Born

Quan Cristòfor Colom va arribar al que avui dia és Amèrica poc s’imaginava que el seu descobriment tingués tantes implicacions. D’allà van arribar nous productes que revolucionaren les cuines de mitja Europa. Us proposem conèixer alguns d’aquests nous productes i a la vegada utilitzar-los preparant dues receptes que sense el viatge de Colom mai haurien estat possibles.

OBJECTIU: Mitjançant la pràctica culinària coneixerem el nostre patrimoni gastronòmic i prendrem consciència de la importància que tenen
les relacions interculturals en un món globalitzat des de fa segles.

“Món St Benet proposa als professionals de l’ensenyament un seguit d’activitats educatives, convençuts que el conjunt patrimonial i cultural del Monestir i d’Alícia han de ser una eina d’educació i un espai lúdic d’aprenentatge i de valorització de la història, l’art, l’entorn natural, l’alimentació i la seva relació amb els avenços científics i tècnics. El programa educatiu, confeccionat a partir dels currículums escolars i que consta de visites i tallers per a tots els nivells educatius, fa un èmfasi especial en els continguts procedimentals, és a dir, l’objectiu és que l’experimentació sigui la principal activitat d’aprenentatge.
Aquesta és la característica diferencial dels tallers de cuina i alimentació, dels tallers d’història relacionats amb el monestir, dels tallers d’entorn a partir de les arts plàstiques i de les activitats a l’hort d’aprendre.”
Taller de cuina històrica
Última actualització: 01/06/20
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar, #alimentació, #cultures
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacte
CONTACTA